Home Over Ons Werkzaamheden Contact
Levi Montage     Vloedstraat 40 8226 DJ Lelystad     Tel: 06-50836012

WERKZAAMHEDEN

LEVI Montage biedt een breed scala aan om u optimaal te voorzien van de juiste aardwarmtepomp, airconditioning, gas-water installatie, elektra, riolering, verwarming en sanitair. Als totaalinstallateur voorzien wij graag in een voor u op maat gemaakt advies.


Als totaalinstallateur zien wij er continu op toe dat onze werkzaamheden niet alleen goed functioneren, maar ook netjes afgewerkt zijn. Of het nu gaat om een toilet of dakgoot monteren; deze producten dienen netjes afgewerkt te worden, het is voor u een investering die zich in een veelvoud moet terugverdienen!

Met extra aandacht en zorg van het door ons laten maken en ontwerpen van uw wensen, investeren wij continu in de relatie met onze klanten. Wij gaan met service en kwaliteit voor een lange termijn relatie met u, niet de eenmalige transactie!


Hieronder vindt u een overzicht van de door LEVI Montage geboden diensten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenVeiligheid gaat voor alles. Dit geldt met name als het gaat om de aanleg van elektrische installaties. Met  vakmanschap worden zowel licht-en krachtinstallaties voor woning- en utiliteitsbouw geïnstalleerd..


Elektra Gas & Water Verwarming

De gasinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Deze moet regelmatig gekeurd en onderhouden worden in het belang van uw veiligheid.

Een extra radiator plaatsen, of een volledig nieuwe cv-installatie leveren en monteren? Wij leveren, plaatsen en onderhouden ketels van hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn. en?

Bent u toe aan een nieuwe keuken of badkamer? Als u de keukeninrichting of het sanitair uitzoekt, regelen wij de rest. Van het slopen en verwijderen van de oude keuken of badkamer tot het aanpassen van leidingen en het aansluiten hiervan.n van alle apparatuur.

Sanitair Ventilatie Riolering

Ventilatie is een algemeen begrip, waarachter een scala aan technieken schuilgaat. Ventilatie van woon- en werkruimten is van onderschat belang. Het verhoogt niet alleen het comfort maar het draagt tevens bij aan onze gezondheid.

Veel voorkomende verstoppingen zijn af te leiden uit: niet op afschot lopende leidingen, vet, geurdoekjes, overtollig toilet papier, maandverband, wortels van bomen of struiken.